Medial sittning via telefon

Här nedan följer en beskrivning på hur det kan gå till att tala med ett medium och hur du optimerar ditt samtal med ett medium och får ut det mesta möjliga av ditt samtal. Många kan bli lite nervösa när de ringer till ett medium.

Lugn.

De är här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt och vägleda dig i rätt riktning i livet. För att hitta dina lösningar och nycklar så du kan komma vidare på livets väg med minsta möjliga motstånd.

Kom ihåg, valet är alltid ditt, mediumet ger råd.

Innan samtalet är det bra om du sitter ner i lugn och ro.

Ta ett djupt andetag och lugna ner pulsen.

Alla vi människor kan bara fokusera på en sak i taget. Många tror att de kan köra bil, promenera, ha fullt med andra människor runt omkring sig, äta, diska samtidigt som de skall tala med ett medium. De kan de säkert, dock kan samtalet och den information du vill ha bli mindre “skarp” eller “klar”.  Energierna blir helt enkelt dimmigare.

Ju mer fokus du har på ditt samtal och dina frågor desto bättre för dig och för mediet. En annan sak som är viktig är att det underlättar om du är “öppen” i dina energier. Ju mer du är villig att ha tillit till mediumet desto lättare blir er kommunikation. Det vill säga, att du berättar tydligt om din situation.

Medium har tystnadsplikt, så det som sägs under samtalet stannar där. De flesta medium är “här och nu”. Det händer ibland att kunder återkommer ofta och pratar med samma medium till exempel, som om att de känner varandra. Då medium jobbar “här och nu” och energier rör sig, behöver de uppdateras angående dig och dina frågor, en kort beskrivning är alltid bra att ge.

Tid är människans uppfinning, därför är det svårt att berätta om när det händer.  I Universum existerar bara här och nu. Ett medium behöver även en kort stund på sig att “fånga” energierna hos och från dig när du ringer, därför kan det ibland bli några sekunder av tystnad, De “tankar energier”.

Alla medium jobbar på olika sätt och de får in sina budskap med hjälp av olika tekniker. Det kan vara svårt att beskriva med enkla ord. Det finns dock verktyg, såsom pendel, tarotkort, stenar, egna kort, spelkort, änglakort m.m., som de använder. Något som är bra att veta, är att svaren du får av ditt medium kanske blir annat än du tänkt dig. Det finns en mening med allt.

Den starkast lysande stjärnan på himlen är kanske den som befinner sig längst bort från jorden.

Efter ditt samtal med ett medium, har du säkert fått en ny syn på din situation och har nu möjlighet att “jobba” mer konstruktivt med dig själv och din tillvaro.